Hírek
Ózdi SZC
Újabb sikerek a nemzetközi versenyen
Újabb sikert értek el tnulóink a rimaszombati versenyen.

A FOURFEST – EUROAKADEMIK GASTRO 2025 második napján került megszervezésre a pincérek és a junior szakácsok versenye.
Oláh-Lukács Lajos az Ózdi SZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szakács tanulója Borjú szűzérmék whiskys-kávés jus-vel, medvehagymás variációkkal, juhtúrós polenta és roppanós répa körettel ételkreációját ezüstéremmel díjazták. Felkészítő oktató: Bacsó István
Köszönjük a támogatást Pálfi Edinának és az Ambrózia Étterem és Panzió csapatának, illetve a My Green-nek a versenyen használt mikrozöldségeket!
Az iskola pincér csapata mexikói fiesta témájú díszasztal terítését a szakmai zsűri bronzéremmel jutalmazta. Nagy feltűnést keltett az élet ünnepének biodíszlete, melynek szerepét Rosza Viktor oktató kolléga vállalta. Felkészítő oktató: Márkus-Juhász Orsolya Köszönjük a támogatást Gócza Gabriella kozmetikus oktatónak és a Gavallér Virágnak!
Az Ózdi SZC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola csapata pincér kategóriában "ezüst sávban" végzett mexikói terítés és kreációk tematikában A csapat tagjai Bódi Tifani Zsuzsanna és Becskeházi Kármen 2/10 P osztályos tanulók. Felkészítő oktató: Barta Gábor.
Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak!
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Siker a nemezetközi szakácsversenyen
Töltött káposztában verhetetlenek vagyunk.
Ózdi SZC

Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez
Iskoláink is csatlakoztak a Zöld böjt kezdeményezéshez
Tuza Ottó