Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Hírek


A Deák iskolaépülete

Igazgatói pályázat

Igazgatói pályázatot hirdetünk az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola igazgatói feladatainak ellátására.

2024. márc. 26.

  NÉPSZERŰ

  Képzéseink a 2024-2025-ös tanévre

  A 2024/25-ös tanévre hirdetett képzéseink

  Pályaválasztás előtt állsz, de még nem tudod merre indulj? Válaszd a szakképzést! Válaszd az Ózdi Szakképzési Centrum intézményei által hirdetett képzéseket!

  2023. okt. 6.
  Tuza Ottó
  A versenyzők indulás előtt

  Sportversenyen szerepeltek eredményesen a Gáboros diákok

  Esőben, szélben, sárban…. de végül megrendezésre került a mai napon a Mezei futóverseny, amelyről nagy büszkeséggel elmondhatjuk,hogy iskolánk tanulói hősiesen leküzdve a zord időjárási viszontagságokat, kiváló eredményeket értek el!

  2024. márc. 8.
  Gábor Áron
   a kiállítás plakátja

   Megnyílt a Deákos tanulók kiállítása

   Kézjegyek címmel nyílt kiállítás 2024. március 07-én iskolánk végzős grafikus tanulóinak munkáiból Kazincbarcikán a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

   2024. márc. 8.
   Deák
    A rendezvény megnyitója

    Surányis siker az országos szavalóversenyen

    Kivételes tehetségű szavalónk I. helyezést ért el a Honvédelmi Minisztérium által meghirdetett "Hazafias költészet a magyar irodalomban" országos szavalóversenyen, amely Budapesten, a Stefánia Palotában került megrendezésre.

    2024. márc. 8.
    Surányi
     Meghirdetett képzéseink

     Meghirdetett képzéseink

     Szakmát szeretne tanulni, de nem tudja, milyen képzések közül választhat, hol tanulhatja és milyen feltételekkel a választott szakmát? Kattintson a képre, s a megnyíló oldalon az Ózdi Szakképzési Centrum intézményei által kínált összes képzést megtalálja.

     2023. okt. 12.


      KIMIKK
      Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
      Széchenyi 2020

       • SZC logo fehér
       • Ózdi Szakképzési Centrum

        3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

       • Telefon: +36 (48) 310-158

        E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

        OM azonosító: 203046

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


       2024Ózdi Szakképzési Centrum