Ugrás a fő tartalomra

3600 Ózd, Kiserdőalja 1.


+36 (48) 310-158

Széchenyi 2020

Akkreditált vizsgaközpont


Kedves érdeklődő!

 

A vizsgközpont logója

 

Szeretettel köszöntöm Önöket, az Ózdi Regionális Független Vizsgaközpont valamennyi munkatársa nevében.
Vizsgaközpontunk az új szakképzési rendszer részeként, a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvényben meghatározott feladatok ellátásra jött létre.

Célunk, hogy a szakmai és képesítő vizsgák szervezését és lebonyolítását a lehető legmagasabb színvonalon végezzük. Ennek érdekében szem előtt tartjuk a szakképzés, a piac és gazdasági szereplők által felmerült igényeket, ezzel hozzásegíthetjük a vizsgára jelentkezőket ahhoz, hogy a választott szakmai végzettséget megszerezve a munkaerőpiacon sikeresen érvényesülhessenek.

Vizsgáztatási területünk lefedi az Ózdi Szakképzési Centrum képzéseit, kiegészítve a Képzések Egységes Osztályozási Rendszere (KEOR) szerint kapcsolódó szakmákkal és szakképesítésekkel.

Vizsgapartnereink révén számos helyszínen fogunk szakmai és képesítő vizsgákat szervezni. Ezen tevékenységünk színvonalát és jogszabályi megfelelését magasan képzett és motivált szakemberekkel, valamint jól felszerelt vizsgahelyszínek bevonásával kívánjuk biztosítani. Tudjuk és hisszük, hogy sikeres működésünk kulcsa a minőségi, szakszerű, pártatlan munkavégzés, az etikus magatartás. Ennek érdekében vizsgaközpontunk belső szabályzataiban egyértelműen meghatározza munkatársaink feladatait, felelősségi és hatásköreit. Ezek betartása elvárás mindannyiunk felé.

Bízunk benne, hogy a szakmai vizsgáztatás innovációja, a gyakorlatközpontúság, az értékelés szemléletváltásával hozzájárulunk a szakmai oktatás megújulásához, a képzések minőségének javításához és ezekkel együttesen a vizsgázók eredményességéhez.

Amennyiben leendő vizsgázóként, vizsgáztatóként, vagy szakértőként felkeltettük érdeklődését tájékozódjon honlapunkon, vagy elérhetőségeink egyikén keressen minket bizalommal! Reméljük, hogy vizsgáink egyikén személyesen is találkozhatunk!

Kellerné Göcző Marianna
az Ózdi Regionális Független Vizsgaközpont vezetője 

Tovább a vizsgaközpont honlapjára


KIMIKK
Panett cukrászüzemTovább a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ weblapjáraTovább a Barcika Príma weboldaláraTovább a barcikai kórház weboldaláraTovább a BOKIK oldaláraTovább a frank Hungária weboldaláraTovább a Fűtés kft. weboldaláraTovább a Hangonyi Pizzéria weboldaláraTovább a Heinzler weblapjáraTovább a Hilti weboldaláraTovább a Hotel Ózd honlapjáraTovább a Jégvirág Kft. weboldaláraTovább a Kis Kft. weblapjáraTovább a Lakászövetkezet weblapjáraTovább a megyei kórház weboldaláraTovább a Spaal Kft. oldaláraTovább a Spaar weblapjáraTovább a strand Étterem weboldaláraTovább a Strand étterem weboldaláraTovább a Tesco Akadémia weblapjáraTovább a Volánbusz weboldaláraTovább az aCapella étterem weboldaláraTovább az Almási Balogh Pál Kórház weblapjáraTovább az Altavill Kft. weboldaláraTovább az ÉRV Zrt. weboldaláraTovább az Intern Kft. weboldaláraTovább az MVK Zrt. weboldaláraTovább az ÓAM oldaláraTovább az Unio Coop weblapjára
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Ózdi Szakképzési Centrum

   3600 Ózd, Kiserdőalja 1.

  • Telefon: +36 (48) 310-158

   E-mail: ozdiszc@ozdiszc.hu

   OM azonosító: 203046

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000064


  2024Ózdi Szakképzési Centrum